SEÇİMLİ GENEL KURUL

18/06/2020

6023 sayılı Türk Tabipler BirliğiKanunu

Yönetim Kurulumuzun 19/06/2020 günve 53/2 nolu kararı uyarınca Pandemi tedbirleri nedeniyle Nisan ayındayapılamayan, Amasya Tabip Odası' nın 2020 yılı seçimli olağan genel kurulutoplantısı aşağıdaki gündem ile salt çoğunluk aranarak 18/07/2020 Cumartesigünü saat : 14:00' da, seçimler ise 19/07/2020 Pazar günü 09:00 - 17:00saatleri arasında Fethiye Mahallesi, Çelebi Mehmet Cd. No:10/3 adresindeki İlSağlık Müdürlüğü toplantı salonunda yapılacaktır.

Çoğunluksağlanamadığı takdirde seçimli olağan genel kurul toplantısı çoğunlukaranmaksızın aynı gündemle 25/07/2020 Cumartesi günü saat : 14:00' da, seçimlerise 26/07/2020 Pazar günü 09:00 - 17:00 saatleri arasında aynı yerdeyapılacaktır.

İlgiyasanın 13 ncü maddesi gereğince üyelerimizin Genel Kurula katılma zorunluluğuvardır.

Saygılarımızla.

Dr. Kadir EKERCAN