SEÇİMLİ OLAĞAN KONGRE DUYURUSU

17/03/2018

Yönetim Kurulumuzun 08/03/2018 günve 48/3 nolu kararı uyarınca Amasya Tabip Odası' nın 2018 yılı seçimli olağangenel kurulu toplantısı salt çoğunluk aranarak aşağıdaki gündemle 21/04/2018Cumartesi günü saat : 14:00' da, seçimler ise 22/04/2018 Pazar günü 09:00 -17:00 saatleri arasında Dere Mah. M.K.Paşa Cad. No: 4 adresindeki Özel Şifa TıpMerkezinde yapılacaktır.

Çoğunluk sağlanamadığı takdirdeseçimli olağan genel kurul toplantısı çoğunluk aranmaksızın aynı gündemle28/04/2018 Cumartesi günü saat : 14:00' da, seçimler ise 29/04/2018 Pazar günü09:00 - 17:00 saatleri arasında aynı yerde yapılacaktır.

İlgi yasanın 13 ncü maddesigereğince üyelerimizin Genel Kurula katılma zorunluluğu vardır.

Saygılarımızla.

Dr. Kadir EKERCAN